Consultul initial la medicul chirurg ORL

consultul initial la medicul chirurg ORL
Vizita la medicul ORL

Ce trebuie sa stiti despre consultul initial realizat de medicul ORL

Pentru prima vizita la medicul chirurg veti fi consultat dupa care vi se va explica diagnosticul si optiunile de tratament.

Cateodata se poate si aplica un tratament in cadrul primei consultatii. Alteori este nevoie de alte investigatii care vi se vor propune si vi se va explica motivul pentru care sunt necesare. Unele din aceste investigatii pot fi facute in cadrul primului consult sau pot fi programate si efectuate ulterior.

Este necesar sa veniti cu toate documentele medicale pe care le detineti relevante afectiunii pentru care va prezentati: filmele si interpretarile pentru radiografii, tomografii, RM, audiograme, timpanograme, rezultate ale testelor de somn (dupa cum este cazul).

Recomandari pentru prima vizita la medicul ORL

Este bine sa aveti o lista cu medicamentele pe care le luati in prezent.

Este obligatoriu ca toti pacientii sub 18 ani sa fie insotiti de unul din parinti sau de tutorele legal.

Sunteti rugati sa anuntati daca aveti alergii la anumite medicamente, daca suferiti de alte boli importante in situatia unei interventii chirurgicale (hipertensiune arteriala, diabet, afectiuni cardiace, boli de ficat sau de plamani) sau daca luati cronic medicamente (antihipertensive, anticoagulante [medicamente pentru subtierea sangelui], aspirina, etc).

 

Doresti sa faci o programare? Completeaza acest formular.

Consultatiile, investigatiile si interventiile chirurgicale au loc in spitalul Euroclinic, Reteua Privata de Sanatate Regina Maria

Programeaza-te!